Jouw tweede thuis op internaat: Limburg ontvangt je hartelijk

Je brengt 5 dagen per week in ons internaat door. In de gangen, ontspanningsruimten en het restaurant maak je vrienden voor het leven. Hoe hard je het ook naar je zin hebt bij ons … we beseffen best wel dat we je ‘échte thuis’ wellicht nooit zullen vervangen. Maar: we zijn de beste ‘tweede thuis’ die je je kan voorstellen!

Niets maakt ons trotser dan internen die hun schoolcarrière met succes én plezier doorlopen. Onze ervaren opvoeders staan elke dag klaar om je persoonlijk te begeleiden en te motiveren om je beste beentje voor te zetten. Zo werken we samen met jou naar goede studieresultaten toe. Jaar na jaar.

Tungri is een erg warm en gezellig internaat: Limburg zit er met haar hartelijke karakter helemaal in vervat. Het gaat ons dan ook om veel meer dan studeren alleen. Op je weg naar volwassenheid en zelfstandigheid pik je bij ons een aantal essentiële waarden mee. Je leert respectvol, eerlijk, behulpzaam, verdraagzaam en beleefd omgaan met iedereen rondom je. Allemaal kwaliteiten waarmee je het ook buiten de schoolmuren ver zal schoppen.